cukier kokosowy sklep online
herbaty bio sklep online

Flavon Protect

Flavon Protect

flavon-protectWraz z posuwaniem się naprzód po drodze życia jesteśmy wystawienie na coraz to nowe ciężkie próby i dlatego ważne jest, abyśmy zwracali uwagę na sygnały od naszego organizmu i abyśmy czynili wszystko, żeby żyć jak najzdrowiej i być chronionym przed szkodliwym wpływem czynników zewnętrznych. Efektywną częścią tej obrony może być Flavon Protect.

Numer notyfikacyjny OÉTI: 11121/2012
1 X łyżeczka = 14 514 T-ORAC
1 X słoik = 580 560 T-ORAC

koszyk-ikonka-00111Cena: zestaw 4 słoikow – 560 zł
koszt wysyłki kurier 48h: Gratis!

 

 

Jednym z filarów pomocy, jakiej możemy udzielić własnemu organizmowi jest zrównoważona i zróżnicowana dieta, przyjmowanie takich roślinnych substancji aktywnych, składników mineralnych i witamin, które w części mogą być zapewnione poprzez codzienne, systematyczne spożywanie odpowiedniej ilości owoców i warzyw.
Zrównoważona dieta jest ważna szczególnie, jeżeli we wcześniejszych okresach naszego życia nie odżywialiśmy się prawidłowo, byliśmy niewolnikami swych złych nawyków i ograniczonych możliwości.
To wtedy może nam pomóc Flavon Protect, który dzięki swym składnikom pomaga uczynić nasze odżywianie bardziej zróżnicowanym i lepiej chronić nasz organizm.

Spożywanie Flavonu Protect jest zalecane:
– dorosłym w wieku średnim oraz najstarszym,
– gdy Twój organizm potrzebuje więcej ochrony,
– jeżeli chcesz spożywać owoce w formie skoncentrowanej,
– jeżeli chcesz cieszyć się synergią specjalnych składników.

Flavon-ProtectSpożywanie
Zalecane spożycie dzienne: dla dorosłych 1–2 razy dziennie, po posiłkach, po łyżeczce dozującej dołączonej do opakowania.
Szczegółowe informacje dotyczące wskaźników odżywczych Flavonu Protect znajdują się na opakowaniu produktu, oraz w menu Składniki.

Składniki
Flavon Protect zawiera składniki, które i z osobna w dużej ilości zawierają najróżniejsze związki polifenolowe. Składniki produktu zostały dobrane tak, aby pokryć jak najszersze spektrum naturalnych barwników, substancji mineralnych i witamin.